• Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Home

Met storytelling geven mensen uit de doelgroep een unieke, onderscheidende en originele kijk op de activiteiten van een organisatie.

Hoe vertel je als organisatie originele en onderscheidende verhalen?  Verhalen van mensen uit je eigen doelgroep helpen hierbij. Zij kunnen de impact laten zien van jouw producten of diensten.

Veel organisaties weten hun doelgroepen slecht te bereiken met onderscheidende verhalen. Dit komt vaak omdat ze onvoldoende weten wie ze zijn, wat hun precies uniek maakt, of wat het nu precies is wat de organisatie interessant maakt voor hun doelgroepen. Met als resultaat een onduidelijk profiel, weinig onderscheidende communicatie en dus minder kans op een relatie. De training storytelling helpt deze organisaties.Golypoon Storytelling helpt organisaties aan authentieke verhalen. Dit doen we onder meer door mensen uit de doelgroep een kans te geven. Juist medewerkers, klanten of andere relaties, hebben unieke en authentieke invalshoeken. Deze co-creatie zorgt bovendien voor een actieve betrokkenheid. Op deze manier ontstaat een ideale workflow voor het maken van prachtige onderscheidende en herkenbare verhalen.

Training Storytelling
Onze creatieve en concrete aanpak leidt tot zelfbewuste deelnemers van onze trainingen. We helpen deelnemers aan een focus voor meer duidelijkheid, helderheid en inzicht. Daarbij stimuleert het ontdekken en maken van het eigen verhaal het eigenaarschap. Door alle verhalen te presenteren aan elkaar, stimuleren we zelfvertrouwen, reflectie en versterken we teamgeest en betrokkenheid.

Storytelling ter inspiratie

Kijk hoe beweegcoaches Ruben en Dennis moesten nogal wat weerstand overwinnen binnen de organisatie om hun idee ‘bewegen op locatie’ te realiseren.

Storytelling voor tonen impact

Bekijk dit fragment waarin Mariam vertelt welke impact het de steun van Edukans heeft gehad op haar leven.  Mariam schreef zelf het scenario voor haar unieke bijdrage aan de televisieserie Metterdaad.