• Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Home

Hoe breng je als organisatie alle plannen van papier in praktijk? Het daarbij betrekken van medewerkers is alvast een eerste goede stap!

Vaak is er visie genoeg, zijn de beleidsplannen gereed en is de boodschap helder. Maar hoe zet je de volgende stap van papier naar de praktijk. En hoe motiveer je iedereen om deze plannen eigen te maken? Golypoon storytelling helpt daarbij. We zorgen voor een goede focus en een actieve houding van alle deelnemers.

Onze creatieve en concrete aanpak leidt tot zelfbewuste deelnemers die een goede focus hebben op de organieplannen en hun eigen rol daarbij. Het maken en vertellen van deze bijdrage in een eigen verhaal, stimuleert eigenaarschap en betrokkenheid. En helpt medewerkers om de eigen bijdrage te visualiseren.

Training Storytelling
Een training storytelling helpt deelnemers om stapsgewijs te werken aan de organisatieplannen. Allereerst analyseren ze de plannen en ontwikkelen een focus. Vervolgens gaan ze aan de slag met hun eigen rol daarin en verwerken dit tot een eigen verhaal. Tenslotte worden alle verhalen gedeeld met de groep voor presentatie, feedback en evaluatie..

Training storytellers Werkzoekenden
Duur: 2 dagen
Aantal deelnemers: 6-8 personen (incl apparatuur)
Kosten:
Deliverables: verhaal, storyboard, korte cv film