Mobile Storytelling

Lokale deelnemers in actie voor unieke verhalen van jouw projecten!

Bekijk de trailer en zie de kracht van mobile storytelling

"Wie kunnen beter het effect laten zien van onze hulpprojecten op het dagelijks leven, dan deelnemers van onze projecten zelf?"

Met Mobile storytelling geven mensen uit de doelgroep een unieke, onderscheidende en originele kijk op de impact van de hulpprojecten van organisaties. Een win-win situatie waarin deelnemers allerlei vaardigheden leren om ervaringen te vertalen in videoverhalen. En organisaties uitstekende content krijgen voor creatieve en onderscheidende verhalen.

Het concept voor empowering van lokale storytellers

De creatieve weg van ervaring naar krachtige verhalen

Mobile storytelling is speciaal ontwikkeld om lokale deelnemers te leren hoe ze hun ervaringen kunnen omzetten in krachtige videoverhalen. Met een live training, de juiste apparatuur en een goede begeleiding, biedt Mobile storytelling jouw organisatie creatieve en onderscheidende verhalen.

Live training

Een live training biedt deelnemers de juiste vaardigheden om verhalen te leren ontdekken en maken.

Intensieve begeleiding

Alle lokale storytellers krijgen intensieve begeleiding om hun verhalen te maken en vertellen. Onze professionals geven diverse online trainingen.

Uitstekende workflow

Met smartphones een online platform begeleiden we de storytellers voor het maken en delen van goede verhalen.

Het concept voor herkenbare storytelling van jouw projecten

De vier zekerheden voor unieke en authentieke verhalen

Abonnement

Een vast abonnement biedt zekerheid voor het op tijd aanleveren van de verhalen. Daarnaast geven de verhalen een kans om een relatie op te bouwen tussen de vertellers en het publiek.

Briefing & format

Een goede briefing geeft jouw organisatie veel controle over de verhalen die de storytellers maken. Een juist format maakt deze verhalen herkenbaar en uniek.

Begeleiding Storytellers

Onze professionals bieden alle begeleiding en apparatuur die nodig is voor de lokale storytellers. Van training tot en met het delen van de videoverhalen.

Projectproces in beeld

Door direct vanaf de start van het project te beginnen met storytelling, krijgen stakeholders goed zicht op de noodzaak, ontwikkeling en het effect ervan. Een unieke kans om hen actief en blijvend te betrekken.

Hoe organisaties lokale storytellers inzetten voor het vertellen van hun verhaal

Deze klanten gebruiken de kracht van Mobile storytelling

EO Metterdaad | NPO 2
IMG_0394

Storytellers Kevin, Mariam, Ricky, Lovell, Vivian en Gladys tonen hun verhalen voor het televisieprogramma EO Metterdaad | NPO2.

Werkkracht
Social Storytellers

Een baan vinden en behouden. Hoe doen deze clienten van Werkkracht dat? Volg hen in deze serie en zie de werk-kracht in actie!

Meer over trainer Edwin

Edwin Bakker

“Storytelling speelt een heel belangrijke rol in mijn leven. Gaaf om zoveel mensen te ontmoeten die met mij hun verhaal willen ontdekken en maken .”

Film Making & Story Telling

Heeft als regisseur, tv maker, concept- ontwikkelaar en trainer in allerlei situaties duizenden mensen in binnen- en buitenland een kans gegeven om hun verhaal te maken en vertellen. Maakte tv programma's en films van mensen met prachtige functies in prestigieuze organisaties, tot kansarme jongeren in slums in India, Braziliƫ, Peru en Kenia.

Prijswinnende Documentaire

Won twee (inter)nationale prijzen: Cinecs, RomaDocFest en een IDFA screening voor zijn documentaire 'Vingers op het Glas/ Glass Kisses'. Een verhaal (i.s.m. O. Koelewijn) over een (on)mogelijk huwelijk tussen een ter-dood-veroordeelde Amerikaan en een Nederlandse vrouw. Maakte nog een documentaire 'The reality of my Israel call'.

Passie voor inclusie

Heeft met name een passie voor kansarme en kwetsbare mensen. Helpt ze om hun verhaal te ontdekken en maken. Wordt elke keer weer geraakt door te zien hoe ze met storytelling langzaam maar zeker zichtbaar worden en meer zelfvertrouwen krijgen om hun verhaal te delen en daarmee anderen te inspireren.