"Ik investeer in mijzelf om de rekeningen te betalen en mijn kind betere zorg te bieden."

Mercy Abmbunya, student of Arts / online businesswoman

November 2021- 

Mercy is een alleenstaande moeder in Nairobi. Ze is student en online ondernemer en doet mee met de Vide Impact Training. “Ik investeer in mijzelf om de rekeningen te betalen en de beste zorg te bieden voor mijn dochter.”

“Mijn naam is Mercey Ambunya. Ik verkoop kleding online op sites als Instagram, Facebook en via Whatsapp. Daarnaast studeer ik kunst aan de Maseno universiteit in Nairobi. Bovendien ben ik moeder en zorg ik voor mijn prachtige dochter.”

“Het verkopen van mijn kleding via mijn website is niet eenvoudig. Om kleren te kunnen verkopen moeten er namelijk bezoekers op mijn webpagina’s komen. Op dit moment heb ik nog niet genoeg bezoekers op mijn site, waardoor de verkoop niet goed gaat. Dit zorgt voor een enorme uitdaging om alle rekeningen te betalen en voor mijn dochtertje te zorgen. 

Het is voor mij een enorme uitdaging om alle rekeningen te betalen en voor mijn dochtertje te zorgen.”

“Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om mijn situatie te verbeteren. Ik ontmoette een vriendin die me vertelde over de Video Impact Training (VIT) die de Golypoon Foundation aanbiedt in samenwerking met Nairobits. Toen ik dat hoorde was ik direct enthousiast.” 

“Meedoen aan de VIT is een erg goede keuze geweest. Ik heb geleerd om videos te maken. Dus filmen, monteren en om bijvoorbeeld een briefing van een klant te verwerken tot een echte video. Ook leerde ik goed luisteren naar de verhalen en tips van andere teamleden. Dit alles maakte me enorm enthousiast.”

Ik wil de vaardigheden van de VIT ook gebruiken om andere alleenstaande moeders te helpen om hun situatie te verbeteren.

“Ik ben er zeker van dat VIT me heeft geholpen om mijzelf te verbeteren. Ook denk ik dat ik met verhalen meer klanten kan interesseren voor mijn kledingverkoop. Dit zal helpen om mijn rekeningen te kunnen betalen en mijn dochter betere zorg te bieden.”

Tenslotte wil ik alle vaardigheden van de VIT gebruiken om andere moeders te helpen. Jonge moeders die net als ik moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Moeder die net als ik de beste zorg willen bieden aan hun kinderen.”

Doelen van de Video Impact Training Nairobits

Leer professionele en sociale vaardigheden als video maker

Maak professionele video's voor externe opdrachtgevers

Activeer je netwerk en omgeving met jouw video verhalen

Volg onze social impact

Terug naar Golypoon Foundation